13. Ongelmatilanteet

Kirjautuminen Reppuun ei onnistu

KAMK:n henkilökunta: Tarkista ensin syötätkö käyttäjätunnuksen oikeassa muodossa kirjautumisvaiheessa (kts. oppaan kohta Kirjautuminen). Tarkista myös pääsetkö kirjautumaan esimerkiksi Pakkiin. Mikäli ongelmia ilmenee edelleen, ota yhteys KamIT Helpdeskiin. Voit vaihtaa salasanasi KAMKin salasaportaalissa (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Muut käyttäjät: Katso ensin kohta Kirjautuminen muut käyttäjät ja varmista, että syötät tunnuksesi oikeassa muodossa. Mikäli ongelmia ilmenee edelleen, ota ensin yhteys oman organisaatiosi Helpdeskiin ja tämän jälkeen yhteys KamIT Helpdeskiin.

Kurssini ei näy työpöydällä

Kurssin päättymispäivämäärä (kts. kurssin asetukset) on mennyt umpeen. Löydät kurssisi Menneet kurssit kohdasta. Voit muokata päivämäärää kurssin asetuksista.

En voi muokata kurssiani

Olet todennäköisesti opiskelija roolissa kurssilla. Pyydä kurssin opettajaa lisäämään sinut opettaja rooliin kurssille. Mikäli kurssilla ei ole muita opettajia, ota yhteys Kamit Helpdeskiin.

Haluan opettajan oikeudet toisen opettajan kurssille tai kurssi kopion toisen opettajan kurssista

Luvan materiaalin käyttöön antaa aina kyseisen kurssin opettaja, joten pyyntö täytyy tulla kyseisen kurssin opettajalta KamIT Helpdeskiin. Kurssin opettaja voi antaa myös oikeudet pettajan rooliin ilman KamIT Helpdeskia (kts. kohta Opettajan lisääminen kurssialueelle). Mikäli kurssilla ei ole opettajaa tai opettaja ei ole enää organisaation palveluksessa, tulee esihenkilön lähettää pyyntö kurssimateriaalin pääsystä KamIT Helpdeskiin.