9. Tehtävän palauttaminen

Tehtävä-aktiviteetti on Moodlen käytetyimpiä toimintoja. Sillä opettaja tyypillisesti kerää opiskelijoiden tehtävät ja arvioi ne.

Opiskelija - tai opiskelijaryhmä - voi palauttaa tehtävän tiedostona ja/tai verkkotekstinä, jolloin opiskelija tuottaa vastauksensa suoraan Moodleen. Tehtävä palautetaan opettajalle, joten muut opiskelijat eivät näe palautuksia.

Tehtävässä on myös kommentti-työkalu, jonka avulla opiskelija voi antaa lisätietoja palauttamastaan tehtävästä. Tehtävä-aktiviteettia voi käyttää myös etä-/kotitenteissä, joissa palautetaan tiedosto tai esim. esseetyyppinen vastaus. 

Lähteet: Moodle.org tehtävä-aktiviteetti (avautuu uuteen ikkunaan).

Tunnistat tehtävä-aktiviteetin   tehtävä   tästä kuvakkeesta.

Tehtävän palautus tapahtuu seuraavasti:

Avaa tehtävän palautuslaatikko ja valitse tehtävänpalautuslaatikosta Lisää palautus / Muokkaa palautustani -painiketta. 

tehtävän palautus

Valitse Lisää...  -painike ja hae tiedosto omalta laitteeltasi. Voit myös raahata tiedoston tietokoneeltasi lisää tiedostoalueelle. 

palatuksen lisäys

Valitse seuraavaksi Lataa tiedosto ja hae tiedosto koneeltasi Choose File napilla. Kun olet hakenut tiedoston, muista painaa ensi Lataa tämä tiedosto ja tämän jälkeen vielä lopuksi Tallenna muutokset -painiketta. 

lisää palautus 2


Nyt tiedosto on palautettu. Sinulla voi olla mahdollista muokata palautustasi valitsemalla Muokkaa palautustani ja hakemalla uusi tiedosto väärän tiedoston tilalle.