14. Ongelmatilanteet

KAMKin opiskelijat: Tarkista ensin syötätkö käyttäjätunnuksen oikeassa muodossa kirjautumisvaiheessa (kts. oppaan kohta Kirjautuminen). Tarkista myös pääsetkö kirjautumaan esimerkiksi Pakkiin. Tarkista, että olet valinnut HAKA-kirjautumisen.  Mikäli ongelmia ilmenee edelleen, ota yhteys KamIT Helpdeskiin.

Muut käyttäjät: Katso ensin kohta Kirjautuminen muut käyttäjät ja varmista, että syötät tunnuksesi oikeassa muodossa. Mikäli ongelmia ilmenee edelleen, ota yhteys KamIT Helpdeskiin.

Repun työtilaan kirjautuminen ei onnistu

Varmista, että syötät oikean kurssiavaimen oikeassa muodossa: kirjainkoolla on merkitystä! Mikäli kirjautuminen ei työtilaan ei edelleen onnistu, ota yhteys opettajaan.

Huomio myös, että yrität kirjautua kurssille oikealla tavalla, kurssille kirjautumiseen on kaksi eri tapaa ja toinen näistä on käytössä: Opintojaksolle kirjautuminen

Materiaali ei avaudu työtilassa. 

Ota yhteys opettajaan: opettaja vastaa työtilan sisällöllisistä asioista.

Aktiviteetti (tehtävä, tentti) ei avaudu.

Ota yhteys opettajaan: opettaja vastaa työtilan sisällöllisistä asioista.

Kurssini ei näy työpöydällä

Kurssillaoloaikasi on voinut loppua tai kurssille on asetettu päättymispäivämäärä. Voit säätä Kurssien yhteenveto suodatin asetuksia Omat kurssini sivulla (valitse Kaikki paitsi näkymästäni poistetut) tai voit kokeilla kirjautua kurssille uudestaan. Mikäli kursille pääsy ei onnistu, ota ensin yhteys opettajaan: opettaja vastaa työtilan sisällöllisistä asioista.

suodatin

Mikäli sinulla on useamman oppilaitoksen tunnukset, varmista, että kirjaudut aina oikean oppilaitoksen tunnuksilla.