5. Oma profiili

Jokaisella Moodlen käyttäjällä on oma käyttäjäkohtainen profiili, jonka asetukset ovat osittain muokattavissa.  Kirjauduttuasi Moodleen löydät profiilipalkin sivun ylälaidasta.

Käyttäjän asetukset löytyvät valitsemalla oikeasta yläkulmasta oman nimesi kohdalta alasvetolistasta Asetukset

profiili

Asetuksista voit muokata esimerkiksi kieliasetuksia, Moodlesta lähetettäviä viestejä ja omia tietojasi. Opiskelija ei voi muuttaa omaa etu- tai sukunimeään tai osastoaan eli ryhmätunnusta. Opiskelija voi muuttaa itse esim. sähköpostiosoitteen, paikkakunnan ja profiilikuvan.

Kuvauskenttään voit halutessasi lisätä lyhyen kuvauksen itsestäsi. Käytännössä tässä ilmaistaan vähintään roolisi oppilaitoksessa, minkä alan ihminen olet tai mitä opiskelet. Halutessasi voit kertoa myös muita asioita itsestäsi. HUOM! Tämä näkyy esimerkiksi muille samaan työtilaan kirjautuneille.

Voit halutessasi lisätä käyttäjäkuvan. HUOM! Käyttäjäkuva näkyy muille esimerkiksi muille samaan työtilaan kirjautuneille.

Oman kuvan saat lisättyä tai vaihdettua kohdasta Uusi kuva --> Painamalla joko Lisää-painiketta tai nuolta. Tämän jälkeen ladataan kuva omalta koneelta valitsemalla Lataa tiedosto --> Valitse tiedosto.